Docenten

Sigrid van den Heuvel
Directeur

Begin 2011 nam Sigrid van den Heuvel de leiding over en zorgt voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Jorg Versantvoort
Docent Boekhouden

Jorg is een docent uit de praktijk. Door het hebben van een eigen boekhoudkantoor zijn praktijkvoorbeelden een hele mooie aanvulling. Liefde voor het vak boekhouden komt tijdens zijn lessen echt naar boven.

Rob Waterreus
Docent MS Excel, Rekenvaardigheid

Onze specialist op het gebied van Excel en rekenen. Je hebt iets met cijfers of je hebt het niet…Rob wil zijn kennis hierover graag delen. Met veel geduld zal hij je de lesstof eigen maken…Als voormalig instructeur voor de landmacht is hij in zijn element voor de klas. Hij is geduldig, praktisch denkend en creatief in het bedenken van oplossingen.

Jos Franzen
Docent PDL, VPS

Jos is specialist in de loonadministratie. Heeft jarenlang ervaring in lessen verzorgen op dit gebied. Een kenner dus in dit specialistisch vak.

Evaline Herregraven
Docent kantooropleidingen

Ik geef verschillende vakken zoals Praktijkvaardigheden, Word 2010, Toetsenbordvaardigheid, Commerciële administratie, Klantcontact en Telefoneren. Wat mij aanspreekt in het docentenvak is het menselijke aspect. Samen met de student werken aan carrière en ambities en jezelf daarin overtreffen. Het leuke vind ik om te zien hoe studenten zich ontwikkelen.

Toni Kusters
Docent belastingrecht

Belastingrecht, een module van MBA, wordt jaarlijks aangepast vanwege alle veranderingen. Extra belangrijk om daarom een specialist op dat gebied in te kunnen zetten, met heel veel praktijkervaring.

Math Sleegers
Docent PDB en MBA

Math is vanaf oprichting van het instituut werkzaam als docent PDB en MBA. Hij wordt ook erg gewaardeerd door zijn rustige manier van lesgeven.

Donny van Alphen
Docent zakelijk Engels

Jonge, vlotte docent die het heerlijk vind om les te geven. De Engelse taal is zijn passie.